Ambulancevluchten

Medische repatriëring per ambulance vlucht

Bij een medisch noodgeval in het buitenland is een ambulancevlucht vaak de meest directe en praktische manier om een dierbare naar huis te brengen. Het is ook een uitermate snelle transportmethode – soms organiseren wij een vlucht binnen één uur na het eerste telefoongesprek.

In essentie is een ambulancevlucht vervoer met een privévliegtuig of –helikopter, speciaal aangepast voor medische noodhulp tijdens de reis. EMS 24-7 maakt gebruik van een netwerk van hoogwaardige privévliegtuigen over de hele wereld. Alle toestellen zijn zorgvuldig ontworpen voor intensieve zorg bij korte, middellange en zelfs lange-afstandsvluchten.

Elk vliegtuig en helikopter is volledig uitgerust met de modernste apparatuur en medicatie. Een team van gekwalificeerde specialisten reist met de patiënt mee om zorg en medische hulp tijdens de vlucht te verlenen.

Razendsnelle reactie

Elke ambulancevlucht is een op maat gemaakte operatie, die aansluit bij de individuele situatie van de patiënt. Maar alles begint met een telefoongesprek. Als u ons 24/7 bereikbare alarmnummer belt wordt u meteen verbonden met een ervaren medisch coördinator. Wij gaan uw situatie uitvoerig bespreken en uw gegevens noteren. Vervolgens adviseren wij u over de beste opties voor een succesvolle repatriëring. In bepaalde situaties kan dat ook vervoer per intensive-care-ambulance over de weg of professionele medische begeleidingop een lijnvlucht zijn.

Wij weten hoe stressvol en verwarrend medische noodgevallen kunnen zijn, vooral als een dierbare ver van huis hiermee te maken krijgt. Daarom proberen wij altijd om uw vragen duidelijk, begrijpelijk en snel te beantwoorden. We brengen, indien nodig, binnen enkele uren een offerte aan u uit. Maar wij ondersteunen u ook graag bij het vinden van alternatieven voor het geval dat uw verzekering de kosten voor de repatriëring niet dekt. De zorg en vereisten verschillen van patiënt tot patiënt, daarom bieden wij altijd maatwerk dat exact afgestemd is op uw situatie.

Zodra wij groen licht hebben, komt onze ambulancevlucht service razendsnel in actie. We regelen alle details van begin tot einde. EMS 24-7 zorgt voor alle grens- en douaneformaliteiten en onderhoudt de communicatie met ziekenhuisartsen. Indien nodig regelen wij, dat een medisch team stand-by is op het vliegveld van bestemming. Wij kunnen zelfs de landingstijden organiseren en voor transport in een intensive-care-ambulance van de landingsbaan tot het ziekenhuis van bestemming zorgen.

Hulp waarop u kunt vertrouwen

Uiteraard zorgen wij ervoor dat u en uw familieleden de hele tijd nauw betrokken blijven bij de voortgang van de repatriëring. Als u een contactpersoon benoemt, zullen wij van het begin tot het einde van de reis in nauw contact met hem of haar blijven, zelfs tijdens de vlucht. EMS 24-7 biedt hulp en ondersteuning waarop u kunt vertrouwen.

Contact opnemen

Aarzel niet om voor alle verdere informatie over onze repatriëringsdiensten contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch op het nummer +31 543 728 112 bereiken, per e-mail via [email protected] of via onze chatfunctie.

Ons team denkt graag met u mee en helpt u bij het vinden van de beste oplossing. Ook kunt u ons contactformulier invullen om een vrijblijvende offerte aan te vragen – zonder enige verplichting heeft u op die manier een beeld van alles waarmee u te maken krijgt. We staan 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Contact

+31 543 728 112

+31 543 532 736

[email protected]

Volg ons

Instagram
WhatsApp

Ervaringen

Lees de ervaringen van anderen die van de diensten van EMS-247 gebruik hebben gemaakt.

Menu