Repatriëring naar België

repatriëring belgië

U wilt altijd de beste medische zorg voor u zelf of uw geliefde. Ook als u (tijdelijk) in het buitenland verblijft voor een zaken- of een vakantiereis. Helaas kan het gebeuren dat u ziek wordt of betrokken raakt bij een ongeluk. Een opname in het ziekenhuis kan dan noodzakelijk zijn om u of uw geliefde er weer bovenop te helpen. Toch hoeft u niet altijd in het buitenlandse ziekenhuis te verblijven. EMS 24/7 zorgt er voor u of uw geliefde teruggehaald kan worden naar België om daar verder te herstellen en beter te worden. Hoe een repatriëring naar België werkt leggen wij u graag uit.

Repatriëring naar België regelen

Een verblijf in een buitenlands ziekenhuis kan stress met zich meebrengen. U spreekt de taal wellicht niet en u bent ver verwijderd van familie en geliefden. U ligt in een ziekenhuis, dus u mag ervanuit gaan dat u de beste zorg ontvangt die het ziekenhuis u kan bieden. Deze zorg kan anders zijn dan u gewend bent. In Europa zijn de verschillen soms al groot, maar dit kan in Afrikaanse of Aziatische landen helemaal anders zijn dan u gewend bent. Het liefste wilt u zo spoedig mogelijk terug naar België. Herstel gaat vaak ook beter als u in de buurt van uw geliefden bent. EMS 24/7 ontzorgt u op alle vlakken en zorgt voor een succesvolle repatriëring naar België voor u of uw geliefde.

EMS 24/7 is specialist voor wereldwijde medische repatriëring over de weg en in de lucht van u of uw geliefde. Waar u zich ook ter wereld bevindt, EMS 24/7 kan u bijna altijd weer repatriëren naar België. Hoe u of uw geliefde worden vervoerd is afhankelijk van een aantal factoren. Wij houden hierbij rekening met uw situatie en de ernst hiervan, maar ook het land waaruit u of uw geliefde moet worden teruggehaald is van belang. Het grote voordeel van EMS 24/7 is dat wij elke dag van de week 24 uur per dag voor u klaarstaan. U hoeft dus niet eerst een nacht te doorstaan of uw vraagstuk over het weekend te tillen. EMS 24/7 is altijd bereikbaar en denkt graag met u mee voor een repatriëring uit het buitenland naar België. Ons team bestaat uit een groot aantal medisch specialisten. Het komt vaak voor dat u een van de specialisten direct aan de telefoon krijgt en zij u direct verder helpen. EMS 24/7 kan u bovendien vaak binnen een uur van een offerte voorzien voor een repatriëring naar België. Zo weet u dus zeer snel wat te wachten staat en wat de kosten van een repatriëring zijn.

Repatriëring naar België via de weg of de lucht

Repatriëring naar België EMS 24/7Bij EMS 24/7 beschikken wij over een eigen wagenpark met zeer specialistisch uitgeruste ambulances. Indien uw situatie het toelaat kunnen wij vaak met een dag bij u zijn met onze ambulance. Mocht repatriëring naar België niet lukken met een ambulance dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheid via de lucht. Dit kan met een lijnvlucht of (privé) ambulancevlucht geregeld worden. Een lijnvlucht heeft als voordeel dat u tegen lagere kosten naar België gerepatrieerd kunt worden. Uiteraard met zeer kundige medische begeleiding tijdens de vlucht. Het kan ook zijn dat voor uw situatie een (privé) vlucht geregeld moet worden, hiervoor huren wij dan een specialistisch vliegtuig. Uiteraard zal het u nooit aan zorg ontbreken. Ons medisch team komt bij u in het buitenland. Bereidt alles voor met de medici ter plekke en zorgt voor uw opname in België nadat u thuis bent gekomen. Bij EMS 24/7 bent in in de beste handen. Wij zorgen ervoor dat de repatriëring naar België voorspoedig en succesvol verloopt, zodat u in uw thuisland verder kunt werken aan uw herstel. EMS 24/7 staat elke dag voor u klaar. Neem nu contact op met ons team van medisch specialisten en wij helpen u graag terug naar België.

Menu