Privé ambulance regelen

privé ambulanceEen medische repatriëring uit het buitenland regelt u eenvoudig en zeer zorgvuldig met EMS 24/7. Een verblijf in het buitenland kan anders uitpakken dan u had gedacht. U kunt betrokken raken bij een ongeluk of ziek worden in het buitenland, dan is het fijn om te weten dat wij u of u geliefden snel en zeer kundig kunnen helpen. EMS 24/7 heeft jarenlange ervaring met het repatriëren van patiënten over de hele wereld. Of u nu via de weg of via de lucht vervoerd wordt, EMS 24/7 regelt de privé ambulance dienst voor u in het buitenland. Daarnaast nemen wij direct contact op met het ziekenhuis in het buitenland, regelen wij het papierwerk en de opname in het ziekenhuis in Nederland. Wij nemen u in een medische noodsituatie graag het werk volledig uit handen!

Particuliere ambulancedienst via EMS 24/7

In een medische situatie wilt u dat u of uw geliefden in alle gemak vervoerd worden. Soms is het van belang dat iemand individueel vervoerd wordt uit het buitenland. EMS 24/7 beschikt over een groot wagenpark van privé ambulances die wij vaak binnen een dag bij u ter plaatse kunnen hebben. Mocht u via de lucht vervoerd moeten worden dan hebben wij een groot netwerk van privé (ambulance)vliegtuigen. Uiteraard zijn deze helicopters of vliegtuigen dusdanig ingericht dat het u niet aan medische hulp ontbreekt. Alle toestellen zijn zorgvuldig ontworpen voor intensieve zorg bij korte, middellange en zelfs lange-afstandsvluchten. Zo kunnen wij u een particuliere ambulancedienst aanbieden waarbij EMS 24/7 u alle zorg uit handen neemt.

Elke privé ambulance is een op maat gemaakte operatie. Neem contact op met EMS 24/7 en wij denken graag met u mee. Wij staan zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar om een particuliere- of privé ambulancedienst voor u of een geliefde te regelen. EMS 24-/7 biedt hulp en ondersteuning waarop u kunt vertrouwen. Neem telefonisch contact met ons op via +31 543 728 112 of via het online contactformulier.

Menu