Een ambulance uit Denemarken regelen

ambulance DenemarkenRegel een ambulance in Denemarken via EMS 24/7 en kom veilig en snel weer thuis. Onder medische begeleiding weg uit Denemarken? Heeft u of uw geliefde hulp nodig in Denemarken? Een misstap in de prachtige Deense natuur kan resulteren in een gebroken voet of verdraaide knie. Indien dit het geval is kunnen wij u onder medische begeleiding repatriëren naar Nederland. Indien de situatie ernstiger is kunnen wij een ambulance uit Denemarken regelen. EMS 24/7 is dé specialist voor wereldwijde medische repatriëringen uit het buitenland, via de weg of via de lucht. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring met medische repatriëringen en beschikken wij over een team van medisch specialisten die veel verschillende talen spreken.

Wat u moet doen als u een ambulance uit Denemarken nodig heeft

Bij EMS 24/7 weten wij dat het niet een dagelijkse situatie is waarin u terechtkomt. In medische noodsituaties belt u natuurlijk het noodnummer in dat land, maar dan? Wat moet u daarna allemaal regelen? Grote kans dat u een reisverzekering heeft, maar helaas is een medische repatriëring vanuit Denemarken niet iets dat standaard aangeboden en vergoed wordt. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u uw familie zo snel mogelijk naar Nederland wilt halen voor verder herstel. EMS 24/7 regelt het allemaal voor u en zorgt ervoor dat uw familie of geliefde op een snelle en professionele manier uit het buitenland worden gerepatrieerd. U kunt 24 uur per dag en zeven dagen per week contact met ons opnemen via +31 10 310 9999 ons medisch team staat voor u klaar.

ambulance uit Denemarken regelen

U krijgt vaak direct een medisch specialist aan de lijn die meedenkt met uw situatie. Vaak kunnen wij u binnen een uur van een passende factuur voorzien. Afhankelijk van de medische situatie regelen wij een ambulance uit Denemarken via de weg of via de lucht. Daarnaast nemen wij alle administratie voor onze rekening. Wij zorgen voor het ontslag uit het Deense ziekenhuis, regelen de ambulance uit Denemarken en de opname in het Nederlandse ziekenhuis. Bovendien onderhouden wij tijdens de rit contact met de familie zodat alles goed geregeld is.

EMS 24/7 regelt het allemaal

Wij kunnen patiënten repatriëren via de weg of via de lucht. Denemarken is goed bereikbaar met de ambulance via de weg. Doordat EMS 24/7 over een eigen wagenpark beschikt kunnen wij snel schakelen met onze eigen volledig ingerichte ambulances en deze snel naar Denemarken sturen. Veelal is de ambulance in Denemarken er binnen een dag en is de patiënt binnen 48 uur opgenomen in het Nederlandse ziekenhuis in de buurt. Indien de medische situatie het niet toelaat om via de weg naar Nederland vervoerd te worden regelen wij een ambulancevlucht uit Denemarken. Uiteraard behoort dan de transfer van en naar het vliegveld ook tot onze dienstverlening. EMS 24/7 staat 24 uur per dag voor u klaar en helpt u bij het regelen van de ambulance uit Denemarken. Volledig verzorgd en zonder kosten achteraf. Neem nu contact op met EMS 24/7 via +31 543 728 112 of via het online contactformulier. Wij regelen vervolgens dat uw familie of geliefde terug komt naar Nederland met behulp van een ambulance uit Denemarken. Onze grootste zorg is hun gezondheid, wij staan voor u klaar!

Menu